Sef nou la ARR Botosani!

Sef nou la ARR Botosani!

 Ovidiu Luca  

Mihaita Popa, cel care a ocupat pana acum functia de director al Autoritatii Rutiere Romane Botosani a renuntat la functie, optand pentru un post in cadrul structurii nou infiintate la nivel central, Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR).

La sfarsitul lunii noiembrie acesta a sustinut un concurs, iar de pe data de 5 decembrie este inspector in cadrul ISCTR.

In locul acestuia a fost numit Ovidiu Luca, care si pana acum a lucrat in cadrul ARR Botosani, fiind si consilier local. Numirea acestuia este una temporara, pana ce postul va fi scos la concurs.

“Pe data de 25 noiembrie am sustinut prima parte a concursului, iar pe data de 30 noiembrie a avut loc interviul. Am promovat acest concurs, iar acum sunt inspector in cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier", a declarat Mihaita Popa.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier este o institutie nou-infiintata in subordinea Ministerului Transporturilor.

Aceasta va prelua atribuţiile de control de la Autoritatea Rutieră Romană, Registrul Auto Român şi Compania de Drumuri Naţionale.

Printre atribuţiile ISCTR se vor număra şi verificarea stării tehnice a vehiculelor rutiere, a maselor şi/sau dimensiunilor maxime admise pe drumurile publice.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
104

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
330

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
691

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...