Se lucrează de zor la Stadionul Municipal! FOTO

Se lucrează de zor la Stadionul Municipal! FOTO

Încă de la primele ore ale dimineții, Stadionul Municipal s-a transformat în șantier, muncitorii firmei Elsaco, alături de deținuți de la Penitenciar, demarând în forță lucrările de modernizare.

Potrivit șefului de șantier, lucrările au început pe toate fronturile, acesta dând asigurări ca vor fi gata până în data de 7 iulie.

“Avem foarte mulți oameni pe șantier, ne-am organizat în mai multe echipe, am obținut și sprijinul celor de la Penitenciar care se vor ocupa de săpăturile manuale pentru partea de sonorizare, fibră optică și ticketing turnicheți. Pe de altă parte, o altă echipă se ocupă de partea de extindere vestiar, sală de conferinţe de presă. În plus, toate spaţiile vechi se modernizează de la A la Z cu mici recompartimentări.", a declarat Ionel Nistorică, șef de șantier.













Viceprimarul Cosmin Andrei a fost o inspecție la Stadion și s-a declarat mulțumit de cum au demarat lucrările.

În prima zi lucrările arată promiţător, vreau să îi felicit pe cei de la Elsaco, aştept un calendar de execuţie a lucrărilor, dar deja este devansat acest calendar pe care îl pregătesc dumnealor. Mă bucur că am început în forţă, voi fi prezent şi în zilele următoare să vedem dacă lucrările decurg în ritmul alert în care au început. Deocamdată arată bine, s-au mobilizat foarte bine, au început pe mai multe fronturi cum au promis, aşteptăm să ajungă şi celelalte dotări, camerele de supraveghere şi turnicheţii, în momentul în care va fi gata infrastructura să fie interconectate, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

În total, luni au lucrat 56 de muncitori, dintre care 20 de deținuți.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
39

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...