Se dau tichetele sociale pensionarilor din municipiul Botoșani

Se dau tichetele sociale pensionarilor din municipiul Botoșani

Începând de astăzi,  21.12.2016, pensionarii care au împlinit sau vor împlini în cursul acestui an vârsta de 65 de ani și care au venituri lunare mai mici sau egale cu 700 ron,  pot depune cereri pentru acordarea tichetelor sociale.

Cererile pentru acordarea acestor tichete sociale trebuie depuse la sediul Serviciului Public de Asistență Socială Botoșani, situat în str. Săvenilor nr 12. Actele necesare pentru a beneficia de aceste tichete sunt cerere tip, actul de identitate al beneficiarului și cuponul de pensie anterior lunii de depunere a cererii.  Este important de precizat faptul că în cazul în care beneficiarul nu se poate deplasa la SPLAS, cererea poate fi depusă de un alt membru al  familiei, de un reprezentant legal sau de un împuternicit.  În oricare din aceste cazuri, cei care depun cererea trebuie să aibă actul lor de identitate dar și al beneficiarului.

Cererea tip va fi disponibilă atât la sediul  SPLAS, cât și pe siteurile primăriei municipiului Botoșani (www.primariabt.ro) si al SPLAS (www.spalsbotosani.ro) .

Tichetele sociale vor putea fi ridicate de la sediul Primăriei municipiului Botoșani, începând cu data de 22.12.2016, camera 2. Tichetele sociale vor fi ridicate în ziua următoare depunerii cererii.

Astfel,  pentru cererile depuse în data de 21.12.2016, tichetele se eliberează pe data de 22.12.2016. Pentru cererile din data de 22.12.2016, tichetele vor fi ridicate de la primărie în data de 23.12.2016. De reținut este faptul că cererile depuse pe data de 23.12.2017 vor fi onorate pe 27.12.2016.

În cazul în care beneficiarul nu se poate prezenta personal pentru a primi tichetele, acestea vor putea fi ridicate de persoana care a depus cererea. 

Comunicat de presă Primăria Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
101

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1329

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
449

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...