Scumpiri amânate în ședința de CL, modificări cerute de un director din Botoșani! (Foto, Video)

Eugen Țurcanu, consilier local din partea PNL Botoșani și director al Direcției de Sport și Agrement Botoșani, a intervenit pe baza acestui proiect.

Luni, 21 octombrie, în ședința ordinară a  Consiliului Local Botoșani aferentă lunii octombrie, Cosmin Andrei, primarul Municipiului Botoșani, a retras de pe ordinea de zi proiectul care prevedea majorarea tarifelor de acces la obiectivele Direcției pentru Sport și Agrement.

Eugen Țurcanu, consilier local din partea PNL Botoșani și director al Direcției de Sport și Agrement Botoșani, a intervenit pe baza acestui proiect. Alesul local a solicitat anumite modificări și clarificări cu privire la un teren de sport.

,,La anexa numărul unu în tabelul cu tarife, la ultima rubrică este un tarif, pregătirea terenului de sport amenajat în sala mare și a spațiilor adiacente pentru desfășurarea competițiilor sportive și alte activități în afara celor sportive cu folosirea personalului  angajat al direcției dă o sumă iar mai jos(...), nu am avut cu cine să lămuresc lucrurile acestea, cei care au inițiat proiectul nu este nici unul la serviciu,”  a declarat Eugen Țurcanu, consilier local din partea PNL Botoșani.

Date fiind toate modificările și neclaritățile cu privire la acest proiect Cosmin Andrei,primarul Municipiului Botoșani a hotărât că va fi discutat într-o ședință ulterioară.

,,Două vorbe cinci ore, o să discutăm într-o ședință ulterioară,” a declarat Cosmin Andrei, primarul Municipiului Botoșani.

Noile tarife impuse pe proiectul de lege prevedeau majorări.De exemplu, la Patinoar Cornișa prețurile echivalau undeva la 16 lei(serie) interval de luni-vineri, iar după majorare ar fi devenit 18,35 lei (serie) dacă se aproba proiectul.

Un alt exemplu ar fi că o ora jumătate la Hochei cu prețul actual de 363 lei, ar fi devenit 366,97 lei, iar la Sala Polivalentă prețul în vederea închirierii pentru desfășurarea altor activități decât cele sportive ar fi fost în urma aprobării proiectului de 672,27 lei pe oră, iar pe zi de 5.042,10 lei.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Marina Halit

Așa era Părintele Paisie Olaru: smerit, tăcut, blând, înțelept la cuvânt, foarte milostiv și iubitor, a trecut la cele veșnice pe 18 octombrie!

Friday, 18 October 2024

Ieroschimonahul Paisie Olaru a fost un mare părinte duhovnicesc al Bisericii Ortodoxe Române în secolul XX. S-a născut în 20 iunie 1897 în satul Stroiești, Botoșani, pri...

Liberalii botoșăneni și-au depus candidaturile pentru parlamentare la BEJ! (Foto, Video)

Wednesday, 16 October 2024

Miercuri la amiază, candidații Partidului Național Liberal (PNL) - Filiala Botoșani și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean (BEJ). Candidații la ...

15 octombrie, Ziua internațională a femeilor din mediul rural!

Tuesday, 15 October 2024

Încă de la începutul marcării sale, din anul 2008, această zi aniversară s-a axat pe obținerea recunoașterii și susținerii rolurilor multiple asumate de femeile din mediul rural, c...