Școlile din Frumușica sunt modernizate după model european

Școlile din Frumușica sunt modernizate după model european

Unitățile de învățământ din comuna Frumușica au intrat într-un amplu program de modernizare și reabilitare în vederea autorizării sanitare de funcționare.

Primarul comunei Constantin Bălășanu a anunțat că un număr de trei grădinițe și două școli beneficiază de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2.

Este vorba de Grădinița nr. 5 Rădeni care a primit în jur de 380 de mii de lei, în acest moment gradul de execuție apropiindu-se de 60 la sută.

“La Grădinița Vlădeni lucrările au fost demarate în octombrie 2018 și în prezent ne apropiem de 70 la sută din realizarea lucrărilor. La Grădinița Storești lucrările au început în luna septembrie a acestui an și suntem în grafic, în timp ce la Școala Vlădeni lucrările au ajuns la un procent de execuție de 80 la sută”, ne-a declarat primarul Constantin Bălășanu.

Și copii din satul Rădeni vor beneficia de condiții moderne, școala cu clasele I-VIII va fi modernizată și  utilată la standarde, în timp ce preșcolarii vor avea parte de un sediu nou de grădiniță.

(Mihai Vieriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
54

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
604

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
179

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...