Școli moderne la Coțușca reabilitate prin PNDL 2

Școli moderne la Coțușca reabilitate prin PNDL 2

Administrația locală Coțușca a găsit o soluție mai puțin întâlnită în domeniul construcțiilor, pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din comună.

Lucrările de investiții pentru cele patru școli incluse în proiectul derulat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2, sunt derulate de o singură societate de profil, primarul Constantin Viorel Ciobanu, declarând că a preferat să lucreze etapizat și serios, decât să deschidă mai multe șantiere și să creeze un haos.

Școala de la Crasnaleuca o avem finalizată în totalitate, mai avem de pus la punct mici detalii tehnice. La Cotu Miculinți, lucrările de reabilitare și modernizare ating un procent de 80%, până în acest moment fiind efectuate lucrări la acoperiș, la sistemul de izolație și sperăm ca până la jumătatea acestui an să o avem finalizată, a declarat primarul Constantin Viorel Ciobanu.

La școlile din Puțureni, Mihail Kogălniceanu și Nichiteni, lucrările vor fi demarate imediat ce vor fi finalizate cele care se află acum în plină reabilitare. Aproape 5 milioane de lei au fost alocați de Ministerul Dezvoltării prin PNDL 2 la nivelul școlilor din Coțușca.

 

Spune-ne opinia ta