Sărbătoarea Imnului Naţional al României, marcată și la Botoșani

Circulaţia rutieră va fi restricţionată între orele 11:30- 14:30, pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Sărbătoarea Imnului Naţional al României, marcată și la Botoșani

Pe 29 iulie, România îşi celebrează Imnul Naţional- unul dintre simbolurile naţionale, iar cu această ocazie, Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani şi Garnizoana Botoşani organizează în faţa Muzeului Judeţean un eveniment dedicat acestei sărbători, la care îi invităm pe botoşăneni.

Evenimentul va beneficia de participarea Muzicii Militare a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” şi a Corului bărbătesc dirijat de prof. Laurenţiu Palade, care vor interpreta cele şase imnuri oficiale ale statului, de la 1862 până astăzi. 

Evenimentul va debuta la ora 12:30 cu realizarea dispozitivului militar, iar intonarea Imnului Naţional al României, vocal şi instrumental, va avea loc în jurul orei 13:45. La acest moment sunt invitaţi să participe activ şi botoşănenii prezenţi.

Pentru buna desfăşurare a activităţii şi siguranţa circulaţiei, structurile Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Poliția Locală, vor lua măsuri specifice de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la locul de desfăşurare a ceremonialului, pe întreaga durată a evenimentelor. 

În ce priveşte circulaţia rutieră în zonă, aceasta va fi restricţionată între orele 11:30- 14:30 pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar un echipaj de Poliţie se va afla la intersecţia străzilor Octav Onicescu- Bulevardul Mihai Eminescu- Arhimandrit Marchian pentru asigurarea afluirii şi defluirii personalului şi defilării detaşamentului de onoare.


Cancelaria Prefectului

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod galben de averse, grindină și vijelii în județul Botoșani

astăzi, 12:25
549

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o atenţionare de tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în orele următoare în județul Boto...

(A) Five Continents Group Botoșani te așteptă în echipa sa!

astăzi, 10:47
219

Five Continents Group Botoșani angajează muncitori calificați/necalificați în procesul de producție produse lactate.Trimite CV-ul tău la una dintre adresele de email:office@five-continen...

Desene pe asfalt cu APC Botoșani și zeci de copii (fotogalerie)

astăzi, 09:14
67

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată de Asociația pentru Consumatori Botoșani, alături de o serie de școli și organizații neguvernamentale.Astfel, începând de la ore...