S-a încheiat selecția noului CA de la Urban Serv. Cine sunt persoanele propuse!

S-a încheiat selecția noului CA de la Urban Serv. Cine sunt persoanele propuse!

Selecția noilor membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv s-a încheiat urmând ca numirea acestora să se facă prin votul Adunării Generale a Acționarilor.

Consilierii locali au fost convocați, joi, într-o ședință de îndată, pentru a aproba numirea noului Consiliu de Administrație, aprobarea formei contractului de mandat și stabilirea remunerației. 

Potrivit unui proiect de hotărâre, la propunerea primarului Cătălin Flutur din noul Consiliu de Administrație de la operatorul de salubritate ar urma să facă parte Ioan Sorici, Iulian Apotrosoaei, Gheorghe Pricopi, Constantin Zărnescu și Cezar Nicuță. În total însă au fost opt candidați care au trecut de selecție. Rămâne de văzut dacă aleșii muncipali vor fi de acord cu propunerea primarului sau vor fi nominalizate alte persoane. 
 
Candidații au avut de susținut un interviu, precum și o probă practică.  Mandatul noilor membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv, cinci la număr, va fi pentru o perioadă de patru ani. Indemnizația lunară a unui membru este de 1.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta