Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

Oamenii spun că sunt îngropați în noroaie după ce o firmă din Botoșani a greșit lucrările la rețeaua de canalizare.

Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

   Foto: Antena3 CNN

Este revoltă în comuna Mărgineni, din judeţul Bacău, din cauza unor lucrări neterminate care i-a îngropat pe localnici, la propriu, în noroaie, informează Antena 3 CNN.

De vină ar fi faptul că reţeaua de canalizare a fost executată defectuos de o firmă de construcții din Botoșani. Mai mult, localnicii spun că muncitorii bat pasul pe loc.

Pentru a putea merge la serviciu sau la şcoală, localnicii trebuie să se echipeze cu cizme şi haine de schimb. Asta pentru a nu lăsa impresia că vin dintr-un cătun, rupt de lume şi fără condiţii de trai.

"Sunt foarte mulți copii care merg la grădiniță și la școală. Închipuiți-vă că dimineața eu nu știu dacă pot să ies sau nu pot să ies. Eu nu mai pot câte telefoane dacă ați ști câte telefoane dau mai departe. Și ea ruga zic aduceți măcar o roabă de piatră, o mașină. Noi punem mână de la mână și plătim niște mașini", spune Vasilica Tătaru, inițiatoarea protestului.

Primarul localității Mărgineni se laudă cu multe proiecte pentru comună şi dă vina pe locuitori, iar disconfortul creat, spune el, este normal pentru astfel de proiecte.

"Rețeaua de canalizare este implementată în procent de 70% s-au pus căminele colectoare, urmează că să ar fi montate căminele de debranșare, urmând ca Hidroconstrucția să ne predea strada înapoi, ca constructorul care a câștigat licitația pentru a efectua lucrarea de asfaltare să intre în teren la lucru", a declarat Benone Gheorghiță, primarul comunei.

Firma care se ocupă de lucrări promite că în două săptămâni va preda lucrarea către Primăria Mărgineni, însă realitatea din teren îi contrazice, mai transmite sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut și dus la cercetări, pentru că s-a apropiat prea mult de fiica lui!

astăzi, 12:14

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Hlipiceni, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Hlipiceni, cercetat sub aspectul comiterii i...

Polițiștii din Botoșani și Neamț au acționat la Stânca-Costești, bărbat prins în flagrant! (Foto)

astăzi, 11:52

În perioada 28 septembrie - 02 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, împreună cu cei din cadrul Biroului Județean de Poliție Tra...

Recomandarea săptămânii la Cinema Unirea Botoșani: ”Profesorul care a promis marea!” (Video)

astăzi, 11:26

Antonio pare un simplu învățător. Un om ce a pătruns într-un sat mic, izolat, din Burgos, Spania, cu zâmbet larg așternut pe chip și dorința de a învăța copiii. &Ic...