Rețea de ape uzate și stație de epurare la Călărași

Rețea de ape uzate și stație de epurare la Călărași

Cel târziu în luna martie a anului viitor în satele Pleșcani și Libertatea din comuna Călărași vor începe lucrările la o rețea modernă de ape uzate și stație de epurare.

Lucrarea este în valoare de peste 9 milioane de lei și se va realiza prin Programului Național de Dezvoltare Locală 2.

Conform celor declarate de primarul Elena Vrajotis, la începutul anului viitor vor fi demarate lucrările, în acest moment având loc verificările dosarelor firmelor inscrise la licitație.

“Noi, în calitate de  beneficiari ai acestei investiții, am îndeplinit toate procedurile, iar în clipa de față nu putem decât să așteptăm să urmăm pașii legali. Este o investiție foarte importantă pentru comunitatea noastră și sperăm ca societatea care va câștiga licitația să efectueze lucrări de calitate, în caz contrar voi fi nevoită să stau pe capul lor pentru a nu avea parte de surprize neplăcute”, a precizat Elena Vrajotis, primarul comunei Călărași.

În prezent nu mai puțin de opt societăți se luptă pentru adjudecarea licitației derulată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
72

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
101

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
947

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...