Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Potrivit Poliției Rutiere Botoșani, la această oră în județ nu există drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă. Începând cu ora 07.00 s-a luat decizia creării de restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, dar numai pentru vehiculele de mare tonaj (peste 7.5 tone).

Astfel, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 29 și DN 28B, astfel:

- DN 29 între Huțani – Botoșani (km 22+000 – km 37+000)
- DN 28B între Frumușica – Botoșani (km 39+000 – km 71+100)

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis oficialii CNAIR.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare de tip COD GALBEN de vânt pentru județele Suceava și Botoșani. Aceasta a intrat în vigoare la 06:20 și expiră la 09:30. În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 55...60 km/h, care spulberă zăpada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
90

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
61

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
193

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...