Promisiuni pentru modernizarea Stadionului Municipal

Promisiuni pentru modernizarea Stadionului Municipal

Autoritățile publice locale promit modernizarea Stadionului Municipal, în contextul în care ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și directorul Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, și-au manifestat susținerea față de acest proiect.

Oficialii guvernamentali au vizitat arena la sfârșitul săptămânii trecute, moment în care primarul orașului, Cosmin Andrei, a anunțat alocarea sumei 600.000 de lei pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), proiect de hotărâre pe care îl va supune votului consilierilor locali în ședința din februarie.

„Ministrul Cseke a anunțat că așteaptă cât mai repede documentația tehnică pentru a sprijini demararea uneia dintre investițiile cele mai așteptate de botoșăneni și care, până acum, în timpul administrațiilor anterioare, a rămas doar la stadiul de vorbe și promisiuni, fără a se concretiza într-un proiect finanțabil. Acum, primarul Cosmin Andrei are determinarea de a urni lucrurile și de a demara prin intermediul CNI proiectul privind modernizarea Stadionului Municipal”, a transmis Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.




 

 

Spune-ne opinia ta