Costel Șoptică: Prin aplicarea PNRR, liberalii vor proiecte mature

Costel Șoptică: Prin aplicarea PNRR, liberalii vor proiecte mature

Infuzia de miliarde de euro ce urmează să fie alocată României, a stârnit vii controverse la nivelul unităților teritorial administrative din Botoșani.

Sunt primari care au documentații bine structurate care vizează proiecte realiste și folositoare comunităților pe care le păstoresc, dar sunt și primari care în afară de grădinițe și cămine culturale nu au prevăzut și alte obiective.

Mă înțeleg foarte bine cu primarii și colaborăm, dar vreau să vă spun acum un lucru cu care voi deranja pe unii dintre ei. Prin aplicarea Programului Național de Redresare și Reziliență, ne propunem să dezvoltăm județul, dar prin aplicarea unor proiecte importante pentru comunitățile botoșănene. Nu dorim să facem grădinițe în localități unde nu sunt copii și să construim terenuri de sport în pantă. Da, vrem să facem drumuri, să aducem, acestea sunt proiecte viabile. Vrem să facem digitalizarea școlilor, a declarat deputatul Costel Șoptică.

Liderul liberal lea transmis primarilor să fie  foarte atenți întocmirea documentațiilor și la obiectivul proiectelor. Acestea le-a mai spus șefilor de UAT-uri că se va implica și îi va ajuta în limitele legii.

 

 

Spune-ne opinia ta