Primarul municipiului Botoșani, premiat de Forțele Navale Române

Primarul municipiului Botoșani, premiat de Forțele Navale Române

Primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a fost conferită Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a, de către șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Mihai Panait, cu prilejul Zilei Naționale a României dar și în semn de apreciere deosebită pentru sprijinul acordat în desfășurarea campaniei de promovare a profesiei militare și sistemului de învățământ militar de marină, la Botoșani, în perioada 8 – 10 noiembrie. 

Distincția militară a fost conferită primarului botoșănean astăzi de către reprezentantul Șefului Statului Major al Forțelor Navale, comandantul Grupului 256 Elicoptere, comandorul Bogdan Curcă, în prezența locotenent – colonelului Mihai Munteanu, din cadrul Garnizoanei Botoșani. 

Edilul botoșănean și-a manifestat aprecierea pentru distincția primită, reiterând sprijinul său în acțiunile de promovare și parteneriate cu Forțele Navale Române.
Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” este conferită cetățenilor și instituțiilor din țară și străinătate, persoane fizice sau juridice, pentru contribuții deosebite la susținerea activităților armatei. 

Emblemele de merit cuprind trei clase, în ordine descrescătoare, anume clasa I, clasa a II-a și clasa a III-a.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atelier de lucru „Starea de bine în școală” cu profesori din Albești și Ștefănești (foto)

astăzi, 14:29
10

În săptămâna 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, 10 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albești au participat la cursul Erasmus+ acreditat cu numărul 2020-1-RO01-KA120-S...

15 mărturisitori și cuvioși vor fi trecuți în rândurile sfinților de către Biserica Ortodoxă Română, pe listă se află și trei botoșăneni!

astăzi, 13:38
71

Cincisprezece cuvioși și mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea canonizării lor va avea loc anul următor când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de l...

Elevii și profesorii din Ștefănești s-au întâlnit cu pompierii botoșăneni (foto)

astăzi, 12:09
40

Despre siguranță au vorbit pompierii botoșăneni, astăzi, cu elevii și cadrele didactice ale Grupului Școlar „Ștefan Luchian" Ștefănești. Le-au explicat ce se poate &icir...