Primarul Cosmin Andrei l-a luat din nou în colimator pe Eugen Țurcanu

Primarul Cosmin Andrei l-a luat din nou în colimator pe Eugen Țurcanu

Deși mocnite, disensiunile dintre primarul municipiului Cosmin Andrei și alesul local Eugen Țurcanu, care este și director al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, se pare că au căpătat alte conotații.

Primarul Andrei susține că este din ce în ce mai nemulțumit de modul în care Țurcanu gestionează activitatea DSPSA și este hotărât să modifice organigrama la această instituție.

Este știut faptul că domnul Țurcanu și implicit DSPSA au o relație deficitară cu reprezentanții FC Botoșani. Am primit mai multe reclamații din partea clubului și unele chiar le-am verificat personal și care s-au adeverit. S-au dus fotbaliștii să facă antrenament la stadionul Mecanex și nu se găsea cheia. Au fost momente când la ora antrenamentelor celor de la FC Botoșani, cei de la stadion dădeau drumul la muzică, perturbând bunul mers al pregătirii. Nu este normal ca o persoană, chiar și în calitate de director al unei instituții din subordinea Primăriei, să acționeze ca pe propria moșie, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Edilul municipiului susține că DSPSA ar trebui să funcționeze pe două compartimente, unul care să se ocupe de administrarea bazelor sportive și unul care să aibă în subordine celelalte activități ale direcției, în special edilitarele.

 

Spune-ne opinia ta