Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Liga Aleșilor Locali ai PNL din județul Botoșani s-a întâlnit astăzi într-o consfătuire fulger după ce au aflat că ALDE ar putea stabili cine va fi noul prefect al județului.

Primarii liberali și-au dat întâlnire la Ștefănești pentru a pune la punct o acțiune comună prin care să atragă atenția conducerii județene a PNL Botoșani cât și conducerii centrale a partidului că nu sunt de acord ca ALDE să numească noul prefect.

Nu mai puțin de 28 de primari liberali din județ și-au pus semnătura pe un document prin care arată că nu sunt de acord ca ALDE, partid care a obțint doar 4% din electorat, să stabilească noul prefect, urmând a dicta practic cine va conduce instituțiile publice de la Botoșani.

Documentul prevede că primarii liberali își vor da demisia în bloc din partid dacă ALDE va pune prefectul în județul Botoșani.

Sursele noastre confirmă că ALDE ar putea să o nominalizeze pentru funcția de prefect pe fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, în timp ce liberalii locali aveau o altă propunere: Dan Nechifor.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Și persoanele neasigurate vor beneficia de asistenţă medicală în cabinetele medicilor de familie

Joi, 11 August 2022
206

Printr-o ordonanță pusă miercuri în dezbatere publică, Ministerul Sănătății vrea să aducă modificări importante actualei legi a sănătății. Una dintre cele mai importante schimbăr...

Un bărbat a fost arestat după ce a chinuit un copil de 11 ani să recunoască un presupus furt

Joi, 11 August 2022
167

Un bărbat din Gura Humorului acuzat de lovire, şantaj şi lipsire de libertate, după ce a folosit metode inumane de a face un copil de 11 ani să recunoască faptul că a furat de la el din magazin...

BNR: Inflaţia a scăzut uşor în iulie, faţă de luna iunie

Joi, 11 August 2022
64

Inflaţia a scăzut uşor în iulie, faţă de luna iunie, conform unui raport prezentat de Banca Naţională a României. Este vorba de doar 0,09 % însă reprezentanţii instituţiei ...