Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Liga Aleșilor Locali ai PNL din județul Botoșani s-a întâlnit astăzi într-o consfătuire fulger după ce au aflat că ALDE ar putea stabili cine va fi noul prefect al județului.

Primarii liberali și-au dat întâlnire la Ștefănești pentru a pune la punct o acțiune comună prin care să atragă atenția conducerii județene a PNL Botoșani cât și conducerii centrale a partidului că nu sunt de acord ca ALDE să numească noul prefect.

Nu mai puțin de 28 de primari liberali din județ și-au pus semnătura pe un document prin care arată că nu sunt de acord ca ALDE, partid care a obțint doar 4% din electorat, să stabilească noul prefect, urmând a dicta practic cine va conduce instituțiile publice de la Botoșani.

Documentul prevede că primarii liberali își vor da demisia în bloc din partid dacă ALDE va pune prefectul în județul Botoșani.

Sursele noastre confirmă că ALDE ar putea să o nominalizeze pentru funcția de prefect pe fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, în timp ce liberalii locali aveau o altă propunere: Dan Nechifor.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Vino în echipa Dorna Medical Botoșani!

astăzi, 16:15
231

Dorna Medical angajează asistent medical generalist în BotoșaniTrimiteți CV-urile la: dorna@dornamedical.roAsistent medical generalistCerințe post:• Studii de specialitate (di...

Dan Șlincu, deputat PSD: Profesorii și angajații din învățământ au fost permanent umiliți de guvernanții Dreptei, fiind printre categoriile profesionale cel mai prost plătite!

astăzi, 15:48
305

Comunicat:Profesorii și toți angajații din educație, după ce au fost abandonați de guvernanți și au fost lăsați singuri în lupta cu pandemia, fără testări permanente, fără alo...

O femeie a murit după ce a luat o supradoză de medicamente

astăzi, 11:02
892

O femeie de 59 de ani a fost găsită în comă după ce a înghițit o supradoză de medicamente. Incidentul a avut loc în comuna Vlăsinești, la finalul săptămânii trecute. ...