Primarii liberali s-au întâlnit cu premierul Florin Câțu

Primarii liberali s-au întâlnit cu premierul Florin Câțu

Aflați în plină campanie electorală internă, liberalii, atât cei de la centru cât și cei din teritoriu, încearcă să maximizeze de o parte  sau de alta, voturi pentru Câțu vs proiecte pentru comunitățile locale.

Dacă premierul Florin Câțu, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, are nevoie de voturi de la nivelul organizațiilor județene, de cealaltă parte, primarii, în special, cei care vor face listele cu delegații la Congres, își doresc de la primul ministru să le aloce fonduri pentru dezvoltarea unităților administrativ teritoriale.

Am avut o întâlnire de lucru la București cu premierul României. Am avut discuții despre proiectele noastre și stadiile de implementare și realizare. Pe lângă toată dinamica pe care aceasta functie o presupune, călătoriile la București, la guvern,  ministere sau la alte instituții, pentru a rezolva diverse spețe fac parte din agendă și sunt o prioritate, a declarat primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura.

Primarii liberali botoșăneni i-au pus pe tapet premierului problemele cu care se confruntă comunitățile pe care le conduc, dar problematica majoră a fost solicitarea de fonduri pentru implementarea de noi proiecte, dar și pentru finalizarea celor aflate în lucru.

 

Spune-ne opinia ta