Primăria preia Cinematograful Unirea

Primăria preia Cinematograful Unirea

În cursul zilei de mâine, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, va prelua oficial sediul Cinematografului Unirea de la RADEF.

Mâine la ora 12.00, în sala Mihai Eminescu ne vom întâlni cu membrii Comisiei, vom semna procesul verbal de predare- primire a Cinematografului Unirea. Este o preluare care s-a lansat cu ceva vreme în urmă, dar de această dată voi veni cu pixul în mână vom semna această preluare a cinematografului, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Edilul municipiului a mai precizat că mutarea Filarmonicii în incinta cinematografului este un obiectiv planificat, dar totodată la nivelul instituției vor fi derulate și activități culturale, dar și întâlniri politice, de ce nu.

Pe lângă sediul propriu-zis, vom prelua și angajații, ei vor deveni colegii noștri cu acte în regulă. Nu vrem să implicăm bugetul local pentru a investi la nivelul cinematografului Unirea și sperăm să găsim o variantă de accesare de fonduri europene. În condițiile în care vom deveni proprietari, vom putea întocmi și proiecte de finanțare din fonduri europene, a mai spus primarul Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta