Primăria mai vrea să cumpere un teren în Manolești Deal

Primăria mai vrea să cumpere un teren în Manolești Deal

Consilierii locali avea un proiect de Hotărâre de Consiliu, ce vizează aprobarea demarării procedurilor de achiziție a unui teren în suprafață de 1073 de metri pătrați situat în strada Manolești Deal.

Pe acest teren a fost deja amenajată, conform raportului de specialitate, o cale de acces care deservește mai multe gospodării, în sensul că locuitorii de pe strada Veteranilor, pentru a ajunge în Manolești Deal, nu mai folosesc ruta ocolitoare pe strada Pacea. Se va folosi terenul în suprafață de 1073 mp, prelungirea străzii Veteranilor până în strada Manolești Deal. Terenul urmează a fi achiziționat, va fi destinat realizării de investiții de interes local, respectiv extinderea străzii Veteranilor până în Manolești Deal.

Acest proiect a fost pus în discuție și aprobat încă de pe vremea fostului primar Cătălin Flutur, dar cu parte din membri comisiei de achiziție nu mai fac parte nici din Executiv și nici din Consiliul Local, este nevoie de un nou proiect. Prețul de cumpărare se va face prin negociere între părți, avându-se în vedere valoarea rezultată în urma unei evaluări.

 

Spune-ne opinia ta