Primăria extinde proiectul de iluminat suplimentar, vopsea termoplastică și montare de stâlpișori înainte de trecerile de pietoni în tot municipiul Botoșani

Primăria extinde proiectul de iluminat suplimentar, vopsea termoplastică și montare de stâlpișori înainte de trecerile de pietoni în tot municipiul Botoșani

Un proiect pilot început recent pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani și care prevede iluminatul stradal suplimentar, marcaje cu vopsea vizibilă inclusiv pe timp de noapte, precum și montarea de stâlpișori pentru a împiedica parcarea autoturismelor în fața trecerilor de pietoni, va fi extins în tot municipiul Botoșani.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a explicat că implementarea acestei idei a primit deja reacții mai mult decât pozitive din partea populației municipiului.

“Pe strada Împărat Traian am reușit deja să montăm iluminatul suplimentar pentru trecerile de pietoni și vopseaua termoplastică foarte vizibiă, precum și stâlpișori înainte de trecerile de pietoni pentru a spori vizibilitatea. Este un proiect pilot pe care îl voi replica în întreg municipiul Botoșani, mai ales că a fost foarte bine primit de populație. Cu aceste trei măsuri complementare vom crește gradul de siguranță al cetățenilor. Evident, aceste măsuri se vor extinde doar acolo unde este necesar, pentru că nu toate intersecțiile au mașini parcate înaintea lor. Vom monta aceste sisteme în tot municipiul Botoșani, acolo unde se impune”, ne-a spus primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Liderul municiaplitații a mai adăugat că speră ca în perioada următoare să reușească să implementeze acest proiect, mai ales în condițiile în care pe strada Împărat Traian a fost necesară doar aproximativ o săptămână pentru montarea de iluminat suplimentar, vopsea termoplastică și stâlpișori înainte de trecerile de prietoni.

 

Spune-ne opinia ta