Primaria Botosani strange cureaua

Edilii municipali atrag atentia ca anul 2009 va fi unul dificil, criza punandu-si amprenta asupra bugetului, la care inca reprezentantii Primariei Botosani lucreaza.

Încercam sa concepem si noi un buget de criza. Deja toti cei din Primarie care participa la întocmirea bugetului stiu foarte clar ca au obligatia sa reduca serviciile si cheltuielile materiale cu 15 %, comparativ cu anul trecut. Vom avea grija ca pentru achizitiile din Primarie cu birotica, IT, mobilier sa ne încadram la o suma cu 50 % mai mica. Vom avea apoi obligatia sa facem acea reducere de personal cu 20% pentru ca este o Hotarare de Guvern, a declarat primarul Catalin Flutur, care ii sfatuieste pe angajati sa reduca cheltuielile.

Edilul va avea o intalnire saptamana viitoare cu toti directorii de scoli si gradinite, precum si cu contabilii sefi, pentru a le atrage atentia asupra modului in care au cheltuit banii in anul precedent.

Anul trecut, în scolile din municipiul Botosani, pe utilitati s-au cheltuit 7.200.000 lei. O suma foarte mare si astia sunt bani de la bugetul local. Va trebui sa fim foarte atenti la cheltuieli, a incheiat Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
91

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
41

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
130

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...