Primăria a anunțat termenele limită pentru plățile către municipalitate. Ce se întâmplă în cazul nerespectării acestora

Primăria a anunțat termenele limită pentru plățile către municipalitate. Ce se întâmplă în cazul nerespectării acestora

Primăria Municipiului Botoşani aduce la cunoştinţă agenţilor economici şi populaţiei următoarele termene de plată ale impozitelor şi taxelor locale:25 septembrie 2019 – taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice şi taxa pentru liberă trecere (ratele aferente trimestrului IV 2019). 

Până pe 30 septembrie a.c., trebuie achitat impozitul pe clădiri, impozitul  pe teren, impozitul pe mijloacele de transport şi taxa de afişaj în scop de reclamă şi publicitate (ratele aferente semestrului II 2019).

Iar până pe 25 septembrie a.c. trebuie plătită taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice şi taxa pentru liberă trecere (ratele aferente trimestrului IV 2019.

Totodată, se aduce la cunoştinţă persoanelor fizice şi juridice contractante că în luna septembrie sunt termene scadente la plata redevenţei pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.

Pentru plata cu întârziere a impozitelor şi taxelor locale se percep majorări de întârziere de 1% pe fiecare lună sau fracţiune de lună de întârziere.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și cu card bancar la ghișeele Direcției Impozite și Taxe, prin virament bancar, cu mandat poştal şi  online, cu card bancar, prin Sistemul naţional electronic de plată de pe site-ul www.ghiseul.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
51

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
90

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
148

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...