Președintele României, Klaus Iohannis, va vizita tabăra pentru refugiați de la Siret

Președintele României, Klaus Iohannis, va vizita tabăra pentru refugiați de la Siret

Președintele Klaus Iohannis vizitează, sâmbătă, Tabăra Mobilă de pe Stadionul din localitatea Siret, pregătită pentru refugiații din Ucraina.

Primul om în stat va ajunge la Suceava în jurul orei 16:00, în localitatea Siret.

La ora 15:00, la intrarea în stadion sunt așteptate oficialitățile și jurnaliștii, pentru activități organizatorice și de control.

Tabăra Mobilă de la Siret are o capacitate totală de cazare de 402 locuri, pentru refugiați. Până în momentul de față, numărul persoanelor care au intrat în tabără de la operaționalizare este de 2050, iar numărul celor care au ieșit din tabără spre alte locuri de cazare temporară sau să își continue drumul către alte destinații, este de 1782.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Prefecturii din Suceava, în momentul de față sunt cazate un număr de 268 de persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
519

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1672

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
607

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...