Preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani, Doina Elena Federovici, s-a vaccinat în cadrul acțiunii ”Un vaccin, o vizită la Muzeu”

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani, Doina Elena Federovici, s-a vaccinat în cadrul acțiunii ”Un vaccin, o vizită la Muzeu”

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani, Doina Elena Federovici, s-a vaccinat astăzi în cadrul debutului acțiunii ”Un vaccin, o vizită la Muzeu” care are loc în acest weekend în municipiul Botoșani.

Doina Elena Federovici s-a vaccinat astăzi împotriva Covid19 cu serul Pfizer în încercarea administrației de la Botoșani de încuraja populația pentru a se vaccina împotriva Covid19.

Deși au trecut mai bine de patru luni de zile de la debutul campaniei de imunizare de la nivel naţional, județul Botoșani a rămas în coada clasamentului din România în privința vaccinării anti Covid-19, alături de alte două județe, respectiv Suceava și Giurgiu.

În acest context, astăzi a debutat la Botoșani un maraton inedit de vaccinare împotriva COVID-19, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean de Istorie, o instituție pe care persoanele imunizate o vor putea vizita gratuit. Biletul de intrare se va acorda pe baza adeverinței de vaccinare.

Acțiunea a demarat vineri, la ora 12:00, și continu până la ora 20:00. Sâmbătă și duminică, activitatea se va desfășura între orele 9:00 și 20:00.

 

Spune-ne opinia ta