Președintele CJ: Lucrările la heliportul medical avansează într-un ritm rapid (fotogalerie)

Președintele CJ: Lucrările la heliportul medical avansează într-un ritm rapid (fotogalerie)

Lucrările la heliportul medical avansează într-un ritm rapid, a transmis, luni, președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici.

„Electricienii au finalizat cablarea sistemului de ghidaj pentru platforma viitorului heliport, iar constructorii au montat stâlpii pe care vor fi prinse panourile sonice. În aceste zile va fi pusă și folia anticontaminare pe platforma pe care va fi construit heliportul după care se va trece la compactarea structurii de rezistență”, a scris oficialul CJ pe Facebook.

Potrivit sursei citate, termenul de finalizare al lucrărilor de construcții montaj, care se ridică la 1,4 milioane de lei inclusiv TVA, este sfârșitul acestui an.

„Este un proiect transfrontalier, cu finanțare europeană, pe care l-am demarat în 2018 și pentru care, alături de autoritățile locale, din postura de senator, m-am luptat pentru a fi implementat și la Botoșani”, a mai notat Doina Federovici.

Proiectul transfrontalier România – Republica Moldova vizează realizarea a șapte heliporturi, dintre care trei în România, în județele Botoșani, Iași și Galați.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bărbatul încătușat cu focuri de armă pentru a nu-și omorî fratele în bătaie este consilier local și are antecedente de violență

astăzi, 16:23
767

Bărbatul de 54 de ani, din comuna Tudora, care a fost reținut cu focuri de armă, joi, după ce și-a bătut fratele cu o bâtă, este membru al Consiliului Local și are antecedente de violen...

Primărie sancționată cu amendă de 15.000 de lei de Garda de Mediu (fotogalerie)

Vineri, 25 Noiembrie 2022
223

Primăria comunei Hlipiceni a fost sancționată de Garda de Mediu cu amendă în cuantum de 15.000 de lei pentru neatingerea obiectivului de reciclare și neîndeplinirea unor măsuri trasa...

VIDEO: Proiect derulat în județ pentru combaterea sărăciei, premiat de MIPE la Gala „România modernizată cu fonduri europene”

Vineri, 25 Noiembrie 2022
148

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a premiat în cadrul Galei „România modernizată cu fonduri europene” un proiect derulat de Primăria comunei Hilișeu-...