Prefectul Sorin Cornilă, la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți: ”Nu ratați oportunitatea de a vă construi viitorul!” - Foto

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani organizează astăzi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Prefectul Sorin Cornilă, la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți: ”Nu ratați oportunitatea de a vă construi viitorul!” - Foto

Evenimentul are loc în incinta Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă", în prezența oficialităților, a agenților economici și a botoșănenilor interesați de găsirea unui loc de muncă.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a participat la deschiderea Bursei Locurilor de Muncă. Prefectul județului Botoșani le-a urat succes atât angajatorilor, cât și celor aflați la început de carieră.

”Evenimentul de astăzi, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți și tineri, reprezintă pentru voi o oportunitate de carieră, o oportunitate și pentru angajatori pentru a-și ocupa locurile disponibile. Este important să alegeți bine, să vă informați și, zic eu, să nu ratați această oportunitate de a vă construi viitorul! Vă doresc succes și vouă și angajatorilor!”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a felicitat și pe organizatorii Bursei.

”Felicitări organizatorilor pentru implicare și pentru preocuparea permanentă de a-i pune în contact direct pe botoșănenii aflați în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii. Județul nostru are nevoie de astfel de evenimente. Mult succes tuturor! Vă mulțumesc!”.







Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este o acțiune de promovare a ofertei de locuri de muncă pusă la dispoziție de agenții economici. În acest fel se realizează interacțiunea directă cu absolvenții și tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităților implementate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă pusă la dispoziție de agenții economici, o posibilitate concretă de a realiza o interacțiune directă cu absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă și selectarea persoanelor care corespund cerințelor angajatorilor.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...