Prefectul și subprefectele au fost învestite online

Prefectul și subprefectele au fost învestite online

Prefectul Dan Nechifor și subprefectele Aneta Gireadă și Magda Oleniuc au depus jurământul și și-au preluat funcțiile ca și reprezentanți ai Guvernului în teritoriu.

Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm în continuare și cu siguranță în actuala formulă vom reuși să rezolvăm problemele județului. După cum bine știți, mâine avem vizita doamnei ministru a Muncii, Raluca Turcan. Avem un program încărcat, nu avem timp să ne odihnim și cu siguranță săptămâna viitoare vom stabili și atribuțiile de serviciu pentru doamnele subprefect”, a declarat imediat după învestire, prefectul Dan Nechifor.

Proaspătul subprefect, Magda Oleniuc s-a arătat nerăbdătoare să înceapă munca, pentru că de asta a fost desemnată, după cum a declarat.

Este o provocare pentru mine, mai ales că eu vin din mediul privat și nu vin dintr-o poziție de administrație publică. Este o provocare pe care am acceptat-o și sper să îmi duc mandatul până la capăt. Abia aștept să îmi primesc atribuțiile și să mă apuc de treabă”, a spus subprefectul Magda Oleniuc.

Și subprefectul Aneta Gireadă a declarat că este pregătită să-și preia prerogativele, expertiza profesională recomandând-o, aceasta având în spate două mandate de primar al comunei Mihai Eminescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Lucrările la Unitatea medico-socială de la Ștefănești, tot mai aproape de finalizare

Vineri, 16 Aprilie 2021
355

Unitatea medico-socială de la Ștefănești este tot mai aproape de finalizare. Proiectul a presupus realizarea unui corp de clădire cu regim de înălțime parter + etaj parțial, ce va a...

Se ascut "săbiile" înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani

Vineri, 16 Aprilie 2021
565

Consilierul Eugen Țurcanu contestă modul în care reprezentanții Executivului Primăriei, respectiv primarul Cosmin Andrei, a înțeles să abordeze problematica aprobării bugetului muni...

Proiectul de buget al municipiului va fi aprobat pe 21 aprilie

Vineri, 16 Aprilie 2021
157

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a convocat ședință extraordinară de Consiliu Local pentru data de 21 aprilie.Singurul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi este apr...