Prefectul le-a cerut șefilor din ordine publică să acorde o atenție sporită sesizărilor primite de la cetățeni

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, în această dimineață, o ședință operativă cu șefii structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani.

La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costîn Tudor - Împuternicit șef al IPJ Botoșani, colonel Petru Pălimariu - Prim Adjunct al Inspectorului Sef  ISU Botoșani, Comisar şef de poliţie, Valeriu Harabulă - Şef al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani și Inspector principal de poliție Ioan Ioanașciuc - Șef Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani.

În cadrul ședinței a fost analizată situația operativă la nivelul județului Botoșani, și agenda evenimentelor publice cu participare numeroasă din perioada următoare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a transmis mulțumiri pentru eforturile depuse la nivel județean pentru asigurare climatului de ordine publică și protejare a cetățenilor și a solicitat acordarea unei atenții suplimentare sesizărilor cetățenilor.

„Le-am cerut șefilor structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani să efectueze constant analize cu privire la modul de îndeplinire a misiunilor, obiectivul final fiind creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Totodată, am solicitat o atenție sporită în ceea ce privește sesizările venite de la cetățeni”, a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

(Comunicat de Instituția Prefectului)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol public pe patru roți, oprit de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 11:17

La data de 18 octombrie 2024, în jurul orei 01:00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani, au oprit pentru control pe drumul public din comuna Havârna, un autoturism condus d...

Despăgubiri de 280.000 de euro, botoșănean condamnat pentru uciderea unui biciclist!

astăzi, 10:59

Dosarul s-a aflat pe rolul Judecătoriei Bicaz, care a soluționat cazul și a decis și pedeapsa: un an și 4 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea sub supraveghere. Însă...

Un nou sector de drum județean a fost modernizat! (Foto)

astăzi, 10:35

Un nou sector de drum județean a fost modernizat! Este vorba despre DJ 293A, Viișoara – Viișoara Mică – Coțușca. Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, v...