Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul Cristian Roman a avut parte de cea mai agreabila intalnire cu fostul sau rival politic, Constantin Contac.

Mai exact, prefectul de Botosani a intrat in posesia sumei de bani pe care Contac i-o datora in urma procesului de calomnie care a durat doi ani de zile.

"Am avut o intalnire cu domnul Contac, care s-a desfasurat amiabil din toate punctele de vedere. Mi-a dat banii, dupa un proces care a durat doi ani. La sfarsit, am strans mana fara niciun fel de resentiment", a declarat astazi prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman a anuntat ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.

"Voi investi in copiii cu probleme sociale, dintr-o zona saraca a judetului. Ii voi trimite intr-o tabara, oferindu-le si bani de cheltuiala, dar si pentru hainute", a completat Roman.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
12

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
27

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
38

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...