Polițiștii rutieri cer interzicerea accesului mașinilor, pe timp de noapte, la Cornișa. Viceprimarul Andrei: „Decidem în următoarea ședință”

Polițiștii rutieri cer interzicerea accesului mașinilor, pe timp de noapte, la Cornișa. Viceprimarul Andrei: „Decidem în următoarea ședință”

În contextul în care o serie tot mai numeroasă de tineri au început să organizeze întreceri ilegale cu mașinile la Parcul de Agrement „Cornișa”, pe timpul nopții, poliţiştii Biroului Rutier au propus municipalității botoşănene să interzică accesul autoturismelor în zonă, în intervalul orar 22:00-6:00.

De cealaltă parte, edilii analizează eficacitatea aplicării acestei măsuri în următoarea ședință a Comisiei de sistematizare a circulaţiei în municipiul Botoşani.

„Vom analiza dacă este oportună această decizie și dacă afectează investiția realizată pe fonduri europene restricționarea accesului, pentru că dincolo de facilitățile cu plată este un parc deschis pentru toți botoșănenii, care a fost gândit cu trafic auto. Decidem în următoarea ședință. Am cerut un punct de vedere de la DSPSA [n.r.: Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement, în administrarea căreia se află și obiectivul în cauză]. Personal, nu mă exprim până nu primesc mai multe informații”, a precizat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani.

Amintim că o măsură identică a fost aplicată în cazul parcării din fața Colegiului Național „A. T. Laurian”, acolo unde polițiștii din cadrul Biroului Rutier din Botoșani au efectuat mai multe acțiuni de combatere a curselor ilegale disputate între șoferi, până la aplicarea propunerii acestora de interzicere a accesului mașinilor în regim nocturn, tot în intervalul 22:00-6:00. De acolo, amatorii de senzații tari la volan s-au mutat în parcarea de la Kaufland, iar polițiștii au continuat raziile, până când aceștia au ajuns să se desfășoare pe aleile și în parcările de la „Cornișa”.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
294

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
209

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
53

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...