Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

   Foto: Jurnalistii.ro

Andrada Voicu, poliţista care zilele trecute a scris un mesaj pe Facebook în care s-a plâns de parcul auto învechit al Poliţiei, a revenit cu o nouă postare despre situaţia halucinantă din sistem.

"Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii", scrie poliţista, printr-o postare de Facebook care a devenit virală.

În acelaşi mesaj, Andrada Voicu spune că poliţiştii oneşti din ţara oastră sunt băgaţi în aceeaşi oală cu „lichelele parşive şi laşe” cu care celor tineri şi naivi, le este ruşine.

„Ruşine pentru că într-o ţară membră a UE, instituţiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi . Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată. Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere. Ruşine celor care deşi văd relitatea asta urâtă, preferă să bage capul în pământ şi să tacă mâlc. Probabil că din cauza asta am ajuns aşa. Pentru că suntem laşi. Iar nişte laşi nu pot decât să-şi merite soarta”, a subliniat Andrada Voicu.

Potrivit Jurnalistii.ro, postarea acesteia a fost preluată de poliţistul Marian Godină, care a scris că i-a fost tutore Andradei Voicu când aceasta a absolvit Şcoala de Poliţie. „După absolvire, Andrada a fost repartizată la Poliţia Rutieră din Braşov, unde, la fel ca oricărui proaspăt absolvent, i-a fost desemnat un poliţist mai vechi, cu experienţă, care să-i fie tutore profesional. Andrada a avut ghinionul sau norocul (asta doar ea o poate spune) să mă aibă ca tutore profesional pe mine. Eu sunt mândru de ea!”, a scris Marian Godină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
129

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
353

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
272

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...