Planuri noi pentru zona cartierului Bucovina. Un nou bloc de locuințe se va construi în locul unei case bătrânești

Planuri noi pentru zona cartierului Bucovina. Un nou bloc de locuințe se va construi în locul unei case bătrânești

Pe strada Bucovina nr.20, pe un teren în suprafața de 1296 m2 , un investitor intenționează să  construiască un bloc cu regim de înălțime S+P+4E ( etaj 4 retras ).

În acest moment, pe această proprietate, există două locuințe vechi și o anexă ce urmează a fi demolate după obținerea autorizației de demolare. Ulterior, se va trece la obținerea autorizației de construire pentru acest bloc.

“Prin proiectul propus, investitorul intenționează să construiască spații comerciale la parter, la subsol vor fi parcări, la etajul 1, 2 și 3 vor fi apartamente cu două camere pe nivel iar la etajul 4 vor fi apartamente cu două și trei camere. În total vor fi 14 apartamente în bloc. Pe proprietatea investitorului vor fi amenajate 20 de locuri de parcare, 12 locuri de parcare la subsol, iar 8 locuri de parcare pe terenul de lângă cladire”, a menționat Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

Municipalitatea consideră că va fi o clădire frumoasă care să crească valoarea zonei dar care în același timp, să nu deranjeze vecinii care locuiau de ani de zile în această zonă.