Piața Centrală va fi reamenajată

Piața Centrală va fi reamenajată

Înființarea noului serviciu de administrare a piețelor, oboarelor și cimitirelor va conduce și la o nouă strategie de reamenajare și modernizare a unor locații aflate în subordine.

După cum a declarat Marinela Vieriu, șefa noului serviciu, Piața Centrală din municipiu va avea parte de o serie de relocări și descongestionări. După cum ați observat și dumneavoastră, în Piața Centrală sunt zone unde este o dezorganizare totală ceea ce creează și o imagine mai puțin plăcută, dar și o înghesuială. Vom interveni în partea de comercializare a produselor industriale, unde îi vom muta pe comercianți în zona de tarabe la 1001 articole. Vom încerca să intervenim și în spațiul din zona bisericii Sf. Gheorghe și acolo existând atât aglomerație cât și dezorganizare, a precizat Marinela Vieriu.

Chiar dacă cei care comercializează produse industriale în imediata apropiere a sediului administrativ al pieței, s-au arătat nemulțumiți de o așa zisă mutare, motivând faptul că o nouă locație nu ar avea vadul de clientelă, se pare că aceștia se vor obișnui și se vor împăca cu ideile ce vor fi puse în practică de noua administrație.

 

 

Spune-ne opinia ta