Peste trei tone de deseuri scoase in strada

Peste trei tone de deseuri scoase in strada
Cea de-a patra editie a campaniei Marea Debarasare a reusit sa stranga de la botosaneni si dorohoieni circa 3,4 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Actiunea de colectare a avut loc sambata, lucratorii de la Urban Serv fiind cei care s-au deplasat pentru preluarea vechiturilor. Partea de constientizare si educare a populatiei a revenit reprezentantilor locali ai Ministerului Mediului Desi cantitatea a fost mai mica decat la a treia Debarasare, reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) s-au aratat multumiti de rezultatul acestei actiuni.

Ne bucuram ca lumea a inteles ca aceste deseuri nu trebuie aruncate la intamplare, ci trebuie predate operatorului de salubritate. Ideea demararii acestor actiuni este de a-i obisnui pe cetateni sa invete importanta depozitarii deseurilor pe categorii, a declarat Narcisa Dumitriu, reprezentant al APM Botosani.

Gheorghe Pricopie, directorul Urban Serv se declara de asemenea multumit de modul in care a decurs campania, desi s-a depus mai multa munca decat de obicei, de data aceasta nefiind sprijiniti de Primarie.

In Botosani exista patru puncte de colectare a DEEE-urilor, unde saptamanal exista o persoana care se va ocupa de preluarea vechiturilor de la cetateni. Programul a fost afisat in diferite zone din municipiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
15

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
176

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...