Peremistii nu dau vrabia din mana pentru cea de pe gard

Seful organizatiei botosanene a PRM, Dumitru Codreanu, precizeaza ca formatiunea este dispusa la o colaborare cu toate celelalte partide, in vederea obtinerii unui rezultat cat mai bun. Cu toate acestea, liderul PRM sustine ca a refuzat sa treaca la un alt partid, pentru a nu pierde functiile obtinute deja in administratie.

Procentul de aproximativ 6% obtinut la alegerile locale este demn de luat in seama. Dorim cu tot dinadinsul sa scoatem un scor bun. Vom lupta de unii singuri sau intr-o coalitie, alianta, pe fata sau nevazute si vom obtine un rezultat bun, a declarat Dumitru Codreanu.

Codreanu mai spune ca a fost stresat cu telefoane vizavi de cooptarea intr-un partid. „Mi s-a propus sa mergem cu toata filiala intr-un partid. Ni s-a promis functia de subprefect, de inalt functionar public. Nu am putut face asa ceva, intrucat Legea 215 prevede ca cei care pleaca din partid sunt dati afara din Consiliul Local sau Judetean.

Filiala PRM Botosani nu va pleca nicaieri”, a mai adaugat liderul peremist. Desi nu a nominalizat partidul care a facut oferta, Dumitru Codreanu a specificat ca este vorba despre un partid care a obtinut scorul de 3,2% la alegerile locale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
33

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
125

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
17

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...