Patru companii s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea drumurilor din județ. CARE sunt acestea

Patru companii s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea drumurilor din județ. CARE sunt acestea

Patru companii și-au depus ofertele pentru deszăpezirea drumurilor din județ, după ce lucrările au fost scoase, pentru a doua oară, la licitație de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani.

Valoarea lucrărilor este de 9,9 milioane de lei, acestea fiind efectuate pe patru loturi: Botoșani (2,5 milioane lei fără TVA), Dorohoi (2,7 milioane lei fără TVA), Săveni (2,3 milioane lei fără TVA) și Trușești (2,3 milioane lei fără TVA).

Astfel, pentru baza Botoșani, au depus oferte Big Conf și Cornell’s Floor, pentru baza Dorohoi, s-a înscris compania Mineral Com SRL.

Pentru baza Săveni, și-au depus ofertele societatea Mecon și societatea Big Conf.

Pentru baza Trușești, s-a înscris societatea Cornell’s Floor.

Ofertele urmează să fie evaluate, în următoarele circa două săptămâni.

Deszăpezirea a fost scoasă din nou la licitație, în regim de urgență, după ce firmele care câștigaseră licitația trecută au renunțat la contract, din cauza modificărilor survenite între timp, în baza aceleiași controversate Ordonanțe a Lăcomiei (114/2018).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
320

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
547

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
161

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...