Pași importanți realizați în transformarea Botoșaniului în „Capitala Tineretului”, anunță Primăria

Pași importanți realizați în transformarea Botoșaniului în „Capitala Tineretului”, anunță Primăria

De la ultima discuție care a avut loc în biroul primarului Cosmin Andrei, la jumătatea lunii decembrie, membrii Consiliului Județean al Elevilor (CJE) au „ars” etape majore, reușind să prezinte, miercuri, un proiect cu care intenționează să intre în competiție pentru atingerea acestui obiectiv, transmite Primăria municipiului Botoșani, printr-o postare publicată pe Facebook.

Potrivit sursei citate, proiectul a fost prezentat în sala „Mihai Eminescu” a Primăriei Municipiului Botoșani, în cadrul unei ședințe la care a participat și edilul Cosmin Andrei. Necesitatea unor planuri financiare și de acțiune, pilonii și obiectivele proiectului au fost câteva din chestiunile discutate.

„Vrem să valorificăm educația, cultura, digitalizarea, să extindem oportunitățile de viitor și să punem accent pe activitățile care să dezvolte tinerii, să le ofere un motiv să rămână în Botoșani și să dorească la rândul lor să își lase amprenta în orașul tinerilor, pentru tineri”, a fost de părere Ecaterina Pînzariu, vicepreședintele CJE Botoșani.

Discuțiile care au avut loc au fost mai mult decât interesante, primarul botoșănean aplaudând inițiativa acestor tineri, asigurându-i de întregul suport.

„Sperăm ca în anul 2022 să purtăm cu mândrie titlul de Botoșani – Capitala Tineretului”, a conchis primarul Cosmin Andrei.

La nivelul primăriei se va forma și o echipă de lucru care va veni în sprijinul inițiatorilor acestui proiect minunat pentru botoșăneni, pentru oraș, mai ales pentru tinerii din acest județ.

 

Spune-ne opinia ta