Parcul de agrement Cornișa, un real succes al administrației locale: sute de mii de oameni au trecut în 2019 pragul complexului!

Parcul de agrement Cornișa, un real succes al administrației locale: sute de mii de oameni au trecut în 2019 pragul complexului!

Parcul de agrement Cornișa a atras mai mulți oameni decât se așteptau autoritățile locale. Peste 150.000 de persoane au intrat anul acesta în obiectivele cu plată de la Cornișa iar alte câteva sute de mii au venit să viziteze complexul sau să asiste la evenimente organizate.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, consideră că primul an a fost unul foarte bun chiar dacă au mai existat sincope atât în ceea ce privește administrarea obiectivelor cât și a personalului.

„Este un an extrem de mulțumitor pentru noi. Am reușit să acoperim necesarul de posturi, am reușit să instruim oamenii, să fie la standardele cerute de piață. Am reușit să inaugurăm toate obiectivele și să le facem să fie funcționale”, a spus Eugen Țurcanu.

Atât cei care gestionează complexul cât și reprezentanții primăriei au recunoscut că nu se așteptau la un număr atât de mare de persoane.

“Peste 150.000 de plătitori sunt la Cornișa în acest an. Au fost câteva sute de mii de vizitatori în parc, dacă punem la socoteală și cele două evenimente mari care s-au organizat. În week-end-uri și în zilele frumoase vin sute sau chiar mii de oameni să se plimbe. Vin la terenurile de joacă, la skatepark. Nu este totul numai cu plată ci avem și această componentă publică, socială”, a adăugat Eugen Țurcanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
201

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
153

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1199

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...