Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!

Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani a precizat ca ceea ce se intampla acum cu privire la apa contaminata cu nitriti si nitrati ii aminteste de momentul din decembrie 1989, cand cineva, de la balconul Teatrului Mihai Eminescu, striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!

Mihai Tabuleac a mentionat totodata ca aceste organizatii neguvernamentale sunt binevenite si in zona protectiei consumatorului, dar nu se pot substitui autoritatilor statului.

Presedintele CJ spune ca organizatiile trebuie sa-si coordoneze activitatea astfel sa poata colabora cu institutiile statului intr-o asa maniera incat consumatorii sa beneficieze de o protectie mai buna.

"Nu cred ca este corect un asemenea comportament, pentru ca putem crea efecte de panica si putem aduce prejudicii persoanelor juridice sau fizice, dintr-un exces de zel si dintr-o dorinta de a demonstra ca suntem foarte active. E nevoie de chibzuinta. Altminteri, nu demonstram altceva, de la revolutie incoace, decat ca ne-am invartit in jurul cozii. Mi s-a creat impresia ca ne-am intors la momentul decembrie 1989 cand cineva de la balconul Teatrului Mihai Eminescu striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Declaratiile lui Mihai Tabuleac vin la cateva zile dupa ce Asociaţia Consumatorconsilor Europeni din Romania a anuntat public faptul ca apa din Botoşani nu este potabila.

Asociatia este infiintata de scurt timp de catre fostul vicepreşedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
8

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
14

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
518

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...