Oprisanu se intoarce la Saveni!

Oprisanu se intoarce la Saveni!
Gabriel Oprisanu a renuntat la functia de consilier in cadrul Directiei de Sanatate Publica pentru cea de director medical la Spitalul din Saveni. Incepand din aceasta saptamana, Gabriel Oprisanu este director medical la Spitalul din Saveni.

Practic, el s-a reintors in aceeasi unitate medicala de unde a plecat inainte de a ajunge director al Directiei de Sanatate Publica. El spune ca doreste sa continue ceea ce a inceput la Spitalul din Saveni.

Va acorda, in paralel, si consultatii medicale in spital. Oprisanu a sustinut concurs pentru aceasta functie, care era vacanta, in cursul saptamanii trecute.

Evenimentul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
228

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
291

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
234

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...