Nu există soluții pentru furnizarea apei la Flămânzi

Nu există soluții pentru furnizarea apei la Flămânzi

Consilierul local Raluca Curelariu a intervenit împreună cu deputatul Andrei Drancă în rezolvarea problemei furnizării apei la nivelul orașului Flămânzi, dar se pare că fără succes, rețeaua pe care o deține în acest moment compania de apă în acel areal, este subdimensionată.

Am fost la domnul director general cu solicitarea de a suplimenta orarul cu minim 2 ore seara, nestabilind încă orele. Dumnealui a agreat ideea noastră și a spus să facem și o adresă scrisă cu această solicitare. Totodată, am discutat și despre noua conductă Cătămărăști - Flămânzi, realistic vorbind, nu se va realiza mai devreme de 2026, însă s-au descoperit câteva idei, pe care vom încerca pe cât posibil să le și concretizăm, poate obținem finanțare prin PNRR, a precizat alesul local USR, Raluca Curelaru.

Chiar dacă s-au arătat bine intenționați, dorind să vină în sprijinul locuitorilor din zona Flămânzi, aleșii USR mai au de așteptat, la fel ca și locuitorii.

Se pare că din punct de vedere tehnic nu este posibil, cel puțin pentru următorii 2-3 ani, directorul Nova Apa Serv SA, Liviu Ștefan afirmând că există o soluție, dar pe viitor, implementarea unui proiect mai amplu ce vizează construirea unei noi conducte, cu un diametru mai mare, pe ruta Cătămărăști-Flămânzi.

 

Spune-ne opinia ta