Nova Apa Serv are deficit de personal

Nova Apa Serv are deficit de personal

Instalat în funcția de manager interimar al companiei de apă, Gabriel Cârlan susține că unitatea pe care o conduce temporar are un deficit de personal, mai ales în zona de exploatare.

Nu văd la nivelul cărui compartiment aș putea să concediez pe cineva. Ba din contră, chiar suntem în deficit. În zona de exploatare mai avem nevoie de oameni, iar la capitolul Tesa, chiar nu știu dacă aș putea să găsesc 10 persoane. Ba și aici aș avea nevoie de un om la achiziții, mai avem nevoie la proiecte europene. Chiar nu văd unde, a spus directorul Cârlan.

Chiar dacă în spațiul public s-a lansat ideea că cei din conducere au lefuri foarte mari și cei din exploatare foarte mici, directorul unității susține că salariile celor din vârf nu sunt deloc mari, iar la polul opus, legea nu îi permite să dea mai mulți bani și celorlalte categorii. Legea spune că se pot majora salariile în funcție de creșterea gradului de productivitate al companiei, iar în cazul celor de la Nova Apa Serv nu se poate crește producția de la lună la lună.

 

Spune-ne opinia ta