Noi sectoare de drum județean redeschise circulației (fotogalerie)

Noi sectoare de drum județean redeschise circulației (fotogalerie)

În urma intervenției cumulate ale echipelor din cadrul Direcției Județene de Drumuri și Poduri și primăriilor din județ, s-a reușit redeschiderea circulației pe sectoarele de drum Dracșani – Cerbu – Copălău (DJ 208), Dorohoi – Dumeni – Arborea (DJ293), Dorobanți – Podeni (DJ296), Ungureni – Podeni – Dealul Crucii – Vorniceni (DJ 296B) și Săveni – Coțușca – Miorcani – Rădăuți-Prut (DJ282).

Cea mai dificilă situație continuă să se înregistrează în zona Havârna, unde eforturile de deblocare a drumului DJ293 continuă într-un ritm susținut.

„Zăpada este foarte grea și bătută, făcând aproape imposibilă intervenția autofrezei. Se lucrează cu pluguri și vole, dar efortul este unul foarte mare. Beneficiem în continuare de sprijinul susținut al primarilor din zonă, pentru care le mulțumesc”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, într-un comunicat de presă.

Se intervine cu două utilaje pe DJ294, pe sectoarele Gulioaia – Dângeni și Pădureni – Mihălășeni – DN 24C. Imediat ce vor debloca aceste sectoare, utilajele se vor muta pe DJ 282, Dângeni – Hănești.

În sudul județului, se lucrează pe sectorul Pădureni – Copălău.

În zona de est se intervine pe 208D, Bucecea – Hânțești.






 

 

Spune-ne opinia ta