Mos Craciun are daruri pentru 1000 de copii botosaneni!

Mos Craciun are daruri pentru 1000 de copii botosaneni!
Copiii din Botosani sunt asteptati maine la patinoarul de la Sala Polivalenta, unde se aude ca va poposi si Mos Craciun!

Cu acest prilej va fi organizat si un spectacol de colinde sustinut de Grupul CHEIA SOL, intre orele 9.00 - 10.00. La ora 10.00, actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache le vor oferi celor mici un spectacol de teatru la scena de langa patinoar, dupa care Mosul va aduce si imparti darurile.

Vom avea cadouri pentru peste o mie de copii. Speram sa vina cat mai multi. Daca nu vor veni la patinoar, vom face in asa fel incat cadourile sa ajunga la copii. Mosul sa le dea pe strada, acolo unde se afla. Avem si un program in sensul acesta, a declarat Catalin Flutur.

Pe 29 decembrie, Primaria organizeaza Revelionul Pensionarilor, la care s-au inscris 140 pensionari, la Cantina Colegiului A.T. Laurian.

Totodata, a fost stabilita si locatia unde va avea loc spectacolul de Revelion, si anume in preajma momentului Rascoalei de la 1907, in intersectia Bulevardului cu Pietonalul Unirii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
64

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
55

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...

Necazul unei botoșănence: ”De câteva luni, fiica mea în vârstă de 4 ani pare să aibă probleme…” / Ce spun medicii!

astăzi, 11:09
539

De la o vreme, bunica a observat că fetița începe să aibă probleme atunci când ”se joacă mai mult pe telefon și îi obosește privirea”. I-a transmis mamei îng...