Ministresa botoșăneancă a Muncii în plin scandal

Ministresa botoșăneancă a Muncii în plin scandal

Raluca Turcan, autoarea unui eveniment controversat. Și-a luat valet să-i țină umbrela. „Așa fac scroafele când se urcă în copac”

Deși toate circumstanțele îi ofereau Ralucăi Turcan posibilitatea de a-și ține singură umbrela, reprezentanta Muncii s-a lăsat învăluită de moda politicienilor și și-a luat valet. Nu cumva să-i pice mâna goală sau poate dosarul plin de proiecte conturate în ideea bunăstării românilor.

Un val de mândrie de neînțeles pare să-i cuprindă pe guvernanții României. După gafele penibile ale vicepremierului Dan Barna, primarului Nicușor Dan și președintelui Klaus Iohannis, a venit rândul Ralucăi Turcan să facă o gafă uriașă, devenită virală. Obosită de proiectele generoase pe care le pregătește pentru români, Raluca Turcan nu a mai fost în stare să-și țină singură umbrela.

Reginei tăierilor de salarii i-a picat… mâna

Raluca Turcan a fost autoarea unui moment controversat, în condițiile în care noul proiect privind pensiile a dezamăgit milioane de români.

Turcan și-a luat valet

Cu un dosar subțire și (probabil) cu telefonul în mâna stânga, cu mâna dreaptă goală, Raluca Turcan s-a gândit totuși să-și ia valet. Toate circumstanțele situației îi sunt favorabile – ar fi putut să-și țină singură umbrela sau… măcar de i-ar fi ținut-o un bărbat.

 

 

Spune-ne opinia ta