MIHAI TABULEAC: Angela Curelaru nu intelege ca trebuie sa faca un pas in spate! - completare

MIHAI TABULEAC: Angela Curelaru nu intelege ca trebuie sa faca un pas in spate! - completare

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Sefa Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani a depus la Consiliul Judetean o situatie cu privire la activitatea Directiei, insa Mihai Tabuleac s-a aratat extrem de nemultumit de ceea ce cuprinde documentatia respectiva.

“Este regretabil ca Angela Curelaru nu intelege ca are o functie publica si ca trebuie sa indeplineasca anumite sarcini! Totodata, nu intelege ca trebuie sa faca un pas in spate, pentru a asigura o mai buna conducere a directiei", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

In consecinta, luni va fi demarat controlul la Directia pentru Protectia Copilului Botosani, Mihai Tabuleac mentionand ca se asteapta ca Angela Curelaru, sefa DGASPC Botosani, sa se imbolnaveasca subit si sa intre in concediu medical, asemenea Geaninei Pintilii, fosta directoare de la Drumuri si Poduri, care a recurs la aceasta metoda in momentul in care s-a pus problema demiterii din functie.

“Eu nu reusesc sa ma inteleg cu ea. I-am cerut raportul acesta cu mult timp in urma si, vazand ca nu-l primesc, i-am cerut sa faca pasul in spate si sa lase locul liber. In momentul in care eu i-am cerut acest lucru, ea e in decalaj de etape, eu asteptam sa-mi vina cu cererea de retragere pe un post de executie, iar dansa a venit cu ceea ce i-am cerut eu la inceput, cu un raport pe care l-am analizat, am vazut ca e strict teoretic, este alcatuit cu niste texte din actele normative in vigoare, nu cu masuri concrete. Certitudinea e ca am dispus o actiune de control acolo si voi vedea la ce concluzii voi ajunge prin aceasta verificare. Probabil ca primul gest va fi intrarea in concediu medical", a conchis Mihai Tabuleac.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
42

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
61

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
356

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...