Membrii ATOP au fost validați de consilierii județeni

Membrii ATOP au fost validați de consilierii județeni

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică a fost avizată favorabil prin votă de către consilierii județeni, în cadrul ultimei ședințe extraordinare a Consiliului Județean.

Nici mai mult nici mai puțin de 16 membri va avea ATOP, aceștia urmând să beneficieze de o indemnizație de ședință în cuantum de 5% din indemnizația președintelui Consiliului Județean. Pentru fiecare ședință, fiecare membru ATOP va primi ceva mai mul de 500 de lei.

Noul președinte al ATOP, este consilierul Județean, Cristina Breșug.

Gabriel Alecsandru, Dan Deleanu, Ionuț Gireadă, Gabriel Galan, Floarea Marocico, Marian Sergiu sunt consilierii județeni care fac parte din structura de ordine publică. Acestora li se mai adaugă și doi reprezentanți ai comunității, care nu se știe cum au fost desemnați, fiind vorba de Andrian Lupu și Bogdan Ilie Catruc.

Din ATOP face parte și subprefectul Aneta Gireadă, în timp ce Corpul Național al Polițiștilor va fi reprezentat de Cătălin Corneanu.

Șeful Inspectoratului de Poliție, Viorel Șerbănoiu, inspectorul șef ISU, Dan Decebal Muraru, inspector șef desemnat Cristian Feciuc de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, Valeriu Harabulă, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și directorul executiv al Poliției Locale Botoșani, sunt ceilalți membri ai Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

 

Spune-ne opinia ta