Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Reprezentantii Consiliului Judetean Botosani au luat in considerare faptul ca de foarte multi ani nu s-au mai facut marcaje pe dumurile judetene, astfel ca au decis ca anul acesta sa fie executate marcaje pe cel putin 200 de kilometri.

"Urmeaza sa scoatem la licitatie covoarele asfaltice, cel mai probabil va fi luna aceasta, ca sa fie pe perioada calda. Vom avea si marcaje, lucru care nu s-a facut de ani de zile pe drumurile judetene. Anul acesta vom face peste 200 km de marcaje, cel putin axial", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele consiliului Judetean.

Pentru a fi siguri ca nu patesc ca in ceilalti ani, cand se intra in perioada de iarna si contractile de deszapezire nu erau incheiate, reprezentantii Directiei Judetene de Drumuri si Poduri urmeaza sa pregateasca deja, impreuna cu responsabilii din sectorul Investitii de la CJ, caietele de sarcini pentru lucrarile din perioada de iarna.

Lucrarile programate pentru executarea de covoare asfaltice se refera la portiunea de drum intre Saveni-Vlasinesti, Podriga-Draguseni, Dorohoi-Broscauti si la Cristinesti, aproximativ doi kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
181

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
50

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
496

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...