Managerul Modern Calor nu vrea sub nicio formă să fie prezent la ședințele de CL

Managerul Modern Calor nu vrea sub nicio formă să fie prezent la ședințele de CL

În nenumărate rânduri aleșii locali au solicitat Executivului Primăriei să îl invite pe directorul general al societății de termoficare, Florin Sandu, să explice și să dea detalii legate de activitatea societății pe care o conduce, dar fără nicio șansă.

L-am invitat în nenumărate rânduri pe domnul director de la Modern Calor să fie prezent la ședințele de Consiliu Local să ne prezinte o situație a societății, dar nici de această dată nu a dat curs invitației. Societatea de termoficare este în subordinea municipalității și cu siguranță cu toții suntem de acord că ne dorim și noi și botoșănenii să știm ce se întâmplă acolo”, a declarat consilierul local, Eugen Țurcanu.

Și primarul Cosmin Andrei s-a arătat nemulțumit de modul în care unii directori ai societăților subordonate Consiliului Local înțeleg să-și asume atribuțiile de serviciu, singurii directori prezenți în plenul ședințelor de Consiliu, sunt Cătălin Flutur, director Locativa și Gabriel Tănase, director Urban Serv, ambii fiind și consilieri locali.

 

Spune-ne opinia ta