Locuitorii din Răchiți își vor face buletinele în comună

Locuitorii din Răchiți își vor face buletinele în comună

Începând din toamna acestui an, cel mai probabil, după cum a declarat primarul Florin Bulgaru, la nivelul comunei Răchiți se va înființa un Birou de Evidență a Populației.

Înființarea acestui nou birou a fost aprobată de Consiliul Județean și a început deja să se monteze aparatura, urmând ca în perioada următoare să se organizeze concursurile pentru angajarea persoanelor care vor activa în cadrul acestei noi structuri.

Biroul de Evidență a Populației va activa în incinta Primăriei comunei Răchiți. În funcție de datele care se vor stabili organizarea concursurilor, vom putea spune când vom demara efectiv activitatea. Ținând cont de faptul că legea spune că în jur de 45 de zile sunt destinate organizării concursurilor de angajare, sperăm ca în toamnă să începem eliberarea de acte de identitate pe plan local, a declarat primarul Florin Bulgaru.

Pe lângă locuitorii comunei Răchiți, pot accesa Biroul de Evidență a Populației și locuitorii din comunele învecinate, cu condiția ca respectivele unități administrativ teritoriale să adere la noua entitate înființată pe raza comunei limitrofe municipiului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta